Пълненен на мини кег за бира

Когато получите подарък или си купите мини буре за бира, Вие бихте искали да знаете как и къде да го напълните?

Ето няколко решения, които ще ви покажат как и къде да напълните любимата си бира във вашите собствени мини бурета.

Пълнене от дъното в домашни условия

Това е най-елементарния начин за пълнене. Купете си маркуч, добре е да за хранителни цели. Вземете една фуния. Сложете маркуча във фунията и системата за пълнене от дъното е готова. Дължината на маркуча, трябва да е съобразена с височината на бурето за да стига до дъното му. Може да наливате от всякакви съдове, но бавно, като пускате струята по стената на фунията. Три важни неща: бирата трябва да е много добре охладена преди наливане; добре е бурето също да е добре охладено; при наливането дръжте бурето под наклон.

Метода е изпитан и дава прекрасни резултати.

Пълнене на мини буре от дъното, в любимата ви бирария.

Това е най-често срещаният начин за зареждане на мини буре. Трябва ви адаптор за пълнене от кран (SS 30004) със силиконова тръба с подходяща дължина, така че да стига до дъното на бурето. Адаптора се вкарва в кранчето на системата за наливна бира. Най-разпространените у нас кранчета са с вътрешен диаметър 10 мм. Силиконовата тръбичка се вкарва в бурето до дъното. Барманът трябва да регулира потока на бирата с най-малко пяна. Така бирата ще се пълни от дъното и ще се избегне максимално възможно пяната. За намаляване на пяната, кега може предварително да бъде охладен.

Пълнене на бурето от магазин за наливна бира за в къщи.Пълнене с “ПЕГАС” (Пеногасител)

Има една система за пълнене на бира в бутилки, с противоналягане Пеногасител. Благодарение на адаптeра (SS 30001) за ПЕГАС, вие можете безпроблемно да напълните вашият мини кег бързо и без пяна.

В магазините, които използват тази система, знаят как се пълнят бутилки. Единственото, което трябва да имат за да напълнят вашия кег е адаптора за ПЕГАС, който може да се закупи от нашият сайт.

Система за пълнене на мини буре от голям (професионален) кег.

Комбинирана система за пълнене на мини буре и на парти кег  от голям кег – професионален. (SS 30003)

Ние създадохме система за наливане на бира в мини кег, от голям кег.

Вече и това е много лесно и бързо. Пълненето е с противоналягане от дъното на мини кега. Процеса е подобен на пълнене на парти кег от голямо буре, описан в раздел пълнене на парти кег.

Това е ново предизвикателство за всички търговци на дребно, които искат да продават наливна бира в нашите мини кегове.

Цената на системата не включва кег главата бутилката и газрегулатора.