Този мини сифон произвежда 1 л. газирана вода. Ра боти с 8 гр. СО2 пълнители, които също можете да закупите от нас. С всеки пълните произвеждате 1 л. прекрасна газирана вода. Колкото по-студена е водата за газиране толкова по газирана става тя.

Мини сифона, който ви предлагаме има две големи предимства.

  1. Разпръсквача на СО2, който се намира във водата е с микро отвори и позволява по-добрата абсорбция на въглеродния двуокис дори и при не студена вода.

  2. За разлика от машините за сода, при които не се разрешава сипването на сиропи в бутилката за газиране, тук можете да слагате сокове или концентрати по ваше желание.

Моля за актуални цени и текущи промоции посетете „Онлайн каталог“


Машината за газирана вода  IRON се отличава с изключителна простота на обслужване и прекрасен дизайн. Тялото и е изработено от неръждаема стомана, което я прави здрава и стабилна и подходяща за любителите на този метал и за такъв кухненски интериор. Машината е произведена за Италия.

В комплекта: Машина за газирана вода  IRON​, бутилка за газирана вода IRON, цилиндър с СО2 нов, пълен.

С този комплект може да произведете около 60 л газирана вода. 

След приключване на цилиндъра може да го заредите при нас, да го замените за пълен или да си закупит нов пълен като резервен.

За актуална цена моля посетете онлайн каталога.

Моля за актуални цени и текущи промоции посетете „Онлайн каталог“

Тази машина произвежда 20-25 литра на час висококачествена охладена газирана вода. Машината за газирана вода SODA CW COMPACT е професионална машина за производство на охладена газирана вода чрез смесване на питейна вода с въглероден диоксид. Тази практична машина може да се използва в офиси, ресторанти барове и домакинства. Лесното дозиране е гарантирано от висококачествения изпускателен клапан. Тази машина се доставя с тава за капки от неръждаема стомана и регулируем контрол на температурата със 7 различни настройки. Захранването с СО2 се осъществява, чрез използване на бутилки тип SODA STREAM с резба Tr 21×4.

Машината се включва към водопровода или пречистващата инсталация и осигурява непрекъснато производство на сода.

Моля за актуални цени и текущи промоции посетете “Онлайн каталог”
Професионални машини за сода. Предлагайте газирани напитки на вашите клиенти без да се притеснявате. Нескончаем източник на газирана охладена вода.

Моля за повече информация, както и за актуални цени и текущи промоции посетете нашия онлайн каталог.

НОВО!  НОВО!  НОВО!​

Замяна на 425 гр. СО2 бутилки, тип  Сода Стрийм-пълно за празно 

​ВАЖНО: БУТИЛКИ/ЦИЛИНДРИ ПРОИЗВЕДЕНИ ПРЕДИ 2013-та година НЕ СЕ ЗАМЕНЯТ.
Засега услугата се предлага за София. Замяната става на адреса на фирмата: район Банкя, ул. Здравец 13А 

(ъгъла на ул. Здравец и ул. Латинка). Замяната се осъществява след предварителна уговорка на телефон 0888541305

Цената е: 14 лв.  

 

НОВО! НОВО! НОВО!

ДИСПЕНСЪР-ОХЛАДИТЕЛ ЗА НАЛИВНА БИРА. 

H. KOENIG

Машината е съвместима с всички 5 литрови парти кегове, включително и тези, които са под налягане, като Хайнекен. За кеговете без налягане, машината разполага със система за въглероден двуокис с патрони 16 гр. с резба. Можете да ги закупите от нас.

Освен това ние предлагаме нови празни, небрандирани, 5 литрови бурета за тези машини, които можете да пълните с бирата която харесвате. Изключително подходящ продукт за домашни пивовари, за да се насладите на сварената от вас бира. 

Моля за актуални цени и текущи промоции посетете “Онлайн каталог”


Ново…Ново…Ново 

Машина за газирана вода.

В комплекта: Машина за газирана вода, БутилкаСО2 425 гр. пълна, Бутилка за газираната вода. 

Моля за актуални цени и текущи промоции посетете “Онлайн каталог”