Нещо интересно за крафт (занаятчийската) бира по света

Конференцията на Производителите на занаятчийска бира (CBC) и Brew expo America е най-голямото събитие, което се провежда в Америка в индустрията на занаятчийската бира. Конференцията ежегодно се провежда в различни градове. Американската асоциация на пивоварите я организира, за да събира любителите на професионална и занаятчийска бира. Както и занаятчийски пивоварни, бармани, пивоварни професионалисти, производители на оборудване за бира и доставчици на едно и също място. Тази година тя ще се проведе в Колорадския конгресен център в Денвър от 8 до 11 април 2019 година.

Хората от цял ​​свят отиват там, за да споделят своите страсти и идеи за бирата в тези 4 дни. За да се подобри също и качеството на занаятчийската бира и да се популяризира този сектор. Очаква се да участват около 13000 участници, 80 оратори и 800 изложители. Всъщност конференцията на Craft Brewers ще бъде мястото, където ще получите повече информация за занаятчийската бира. Талантливи и отворени хора в пивоварната индустрия, университетски преподаватели … ще ръководят тези семинари. Чрез тези семинари ораторите ще дадат някои съвети относно продажбата и маркетинга, качеството, технически новости в пивоварство, развитието на износа, правителствените разпоредби, свързани с тази индустрия, и някои полезни съвети за стартиращите фирми в тази индустрия.

Изложение за занаятчийски пивоварни
Освен конференцията ще се проведе и търговско изложение за занаятчии. Това събитие събира купувачи и изложители на едно място, за да започнат печеливши и дълготрайни бизнес отношения. Много компании, както производители, така и търговци на едро по целия свят ще излагат своите продукти пред обществеността. Всички продукти, свързани с производството на бира от производството до консумацията. Особено нови продукти или иновативни продукти в тази индустрия.

Ще видите продуктите на място и ще можете да зададете въпросите си на продавачите. И може би ще получите мотивацията да започнете бизнеса си в тази индустрия. Ако вече имате бизнес в тази индустрия, ще бъде идеалното време да популяризирате вашата марка и да разширите вашата национална и международна мрежа. Предишните издания също имаха голям успех.

Ако не искате да го пропуснете, можете да се регистрирате директно на уебсайта на конференцията The Craft Brewers https://www.craftbrewersconference.com/

Това е мястото през април, вземете багажа си и хайде на там!

Подобни статии