Машина за наливна бира

Автомата за наливна бира на H Koenig, е една наистина полезна придобивка, както за дома, така и за малки барчета или кафенета, които искат да продават евтина наливна бира или просто бира.

Тази машина е идеална и за домашните пивовари, за да могат да съхраняват, газират и в крайна сметка да се насладят на сварената от самите тях бира.

Не на последно място е и красивият дизайн на машината, подходящ за всеки интериор.

Ще ви разкажа с няколко думи как най-евтино и вкусно да пиете наливна, бирата, която предпочитате. Купувате си минимум два парти кега по 5 литра.

Купувате си бирата, която предпочитате от хипермаркета (за предпочитане двулитровите меки шишета). Пълните кеговте от тях по метода на пълнене от дъното, за да има по-малко пяна. Единия кег отива в машината, а другия в хладилника.

ВАЖНО Е БИРАТА ДА БЪДЕ ОХЛАДЕНА ПРЕДИ ДА Я НАЛИВАТЕ В КЕГОВЕТЕ!!!

Като свърши бирата в машината, сменяте кега с този от хладилника, смянате е за секунди и пълните празния кег и пак в хладилника. Така винаги ще имате наливна бира. Някой може да попита , а не се ли разгазира бирата при наливане и после при престоя в хладилника. Да разгазира се, но вие я газирате отново като и подавате СО2 в машината. При това пяната става мека и пухкава и можете да я регулирате в зависимост от това с пяна ли обичате бирата или не. Повярвайте ми, че и вкуса доста се променя става по мек и се подчертават вкусовите качества на бирата, която сте избрали.

Опитайте и няма да съжалявате. Всичко което ви разказах е проверено, чрез двугодишния ми личен опит със системата.

Описаните по-горе артикули и много други, може да намерите и да закупите от нашия онлайн каталог. 

В следващата публикация, ще ви разкрия и някои хитринки за сериозни консуматори.

НАЗДРАВЕ!!!

 

Подобни статии