Икономичните и удобни парти инсталации за наливна бира

Парти инсталациите за наливна бира са може би най-универсалните и със сигурност най-евтините системи за наливна бира в домашни условия. Цените им започват от 54 лв. + кег 5 л. за 14 лв.

Те могат да се използват от любителите на наливна бира, за точене на бира от 5 литровите кегове, които се продават в магазинната мрежа с оригинална чешка, немска, холандска и каква ли не още оригинални бири. При това, чрез парти системите за точене, избягвате разгазирането на бирата в кеговете, защото въглеродния двуокис я газира и предпазва от разваляне за дълъг период от време, ако се съхранява на студено в хладилника.

Парти инсталациите, могат да се използват и от домашните пивовари за съхранение, точене и охлаждане на сварената от тях бира. Не на последно място е и възможността, домашният пивовар да не чака седмици за да се газира неговата бира или да добавя захар, защото с помощта на парти системите, може принудително да карбонизира бирата си за минути. Вижте линка: https://www.sands21.eu/%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d1%81%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b8-%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%b8%d0%b2%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%b8/

Към парти системите за наливна бира се предлагат и много аксесоари, като например, охлаждащ калъф. Той запазва бирата студена за няколко часа, когато сте в градината или на пикник. Точнето на любимата ви бира не е било никога толкова лесно, защото не изисква ел. захранване и дори да сте свършили патроните СО2, ние предлагаме ръчна помпа, с която можете да точите бирата си, където и да сте.  Предлагаме и полички за събиране на капки, уплътнителни тапи и др.

 

Подобни статии