НОВО! НОВО! НОВО!

ДИСПЕНСЪР-ОХЛАДИТЕЛ ЗА НАЛИВНА БИРА. 

H. KOENIG

Машината е съвместима с всички 5 литрови парти кегове, включително и тези, които са под налягане, като Хайнекен. За кеговете без налягане, машината разполага със система за въглероден двуокис с патрони 16 гр. с резба. Можете да ги закупите от нас.

Освен това ние предлагаме нови празни, небрандирани, 5 литрови бурета за тези машини, които можете да пълните с бирата която харесвате. Изключително подходящ продукт за домашни пивовари, за да се насладите на сварената от вас бира. 

Цена: 349.00 лв. с ДДС

Ново…Ново…Ново 

Машина за газирана вода.

В комплекта: Машина за газирана вода, БутилкаСО2 425 гр. пълна, Бутилка за газираната вода. 

цена: 149.00 лв с ДДС 

Универсалната ултравиолетова база е подходяща за всички видове пречистващи кани за вода. Ултравиолетовата светлина, с определени дължини на вълната (в определени спектри), унищожава 99,99% от познатите бактерии и микроби, като също така пречи за развитието на нови. Освен, че унищожава бактериите във водата, UV основата пречи на развитието на микроорганизми по пречистващия филтър при продължителна употреба.

Цена: 39 лв.

Подробности за продукта

Каната за пречистване на вода с филтър е „БРИТА“ съвместима. Тя се предлага в комплект с един филтър. Каната има и електронен таймер за напомняне за изчерпване на пречистващите качества на филтъра.

Премахва хлора, варовика и тежките метали от водата.

Обема на каната е 2.4 литра, а на пречистената вода 1.2 литра.

С един филтър можете да филтрирате до 160 литра вода.

Цена 35 лв.

Пречистващатa система за монтаж на кухненски кран, се предлага в комплект с филтър и пълен КИТ за монтаж на всякакви кранове. Филтърният патрон се състои от две части, керамична и карбонова. Има превключвател, чрез който можете да пускате водата директно или през филтъра в зависимост от необходимостта.

Максималния дебит на пречистена вода е 60 литра.

Цена: 42 лв.

МИНИ БИРЕН БАР – КЕГЕРАТОР

Снабден е с всичко необходимо за функционирането му. Единствено слагате вашият кег с бира. Максималният размер на кега е 30 л., но могат да се слагат и по-малки и няколко на брой кегове. Ако кега не е охладен предварително, трябва да престои 24 часа в кегератора, за да се охлади до подходяшата температура. След включване и ако е постоянно на студено в „Бирения бар“, бирата може да се съхранява 3-4 седмици.

Енергиен клас на кегератора А++.

В комплекта има включена заредена 500 гр. презареждаща се бутилкаСО2, достатъчна за изпомпване на поне 120-130 л. бира. В цената не е включен кег, показаната снимка е илюстративна.

Цена: 999 лв.