Тази машина произвежда 20-25 литра на час висококачествена охладена газирана вода. Машината за газирана вода SODA CW COMPACT е професионална машина за производство на охладена газирана вода чрез смесване на питейна вода с въглероден диоксид. Тази практична машина може да се използва в офиси, ресторанти барове и домакинства. Лесното дозиране е гарантирано от висококачествения изпускателен клапан. Тази машина се доставя с тава за капки от неръждаема стомана и регулируем контрол на температурата със 7 различни настройки. Захранването с СО2 се осъществява, чрез използване на бутилки тип SODA STREAM с резба Tr 21×4.

Машината се включва към водопровода или пречистващата инсталация и осигурява непрекъснато производство на сода.

Моля за актуални цени и текущи промоции посетете „Онлайн каталог“

Професионални машини за сода. Предлагайте газирани напитки на вашите клиенти без да се притеснявате. Нескончаем източник на газирана охладена вода.

Моля за повече информация, както и за актуални цени и текущи промоции посетете нашия онлайн каталог.

НОВО!  НОВО!  НОВО!

Замяна на 425 гр. СО2 бутилки, тип  Сода Стриймпълно за празно 
Засега услугата се предлага за София. Замяната става на адреса на фирмата: район Банкя, ул. Здравец 13А 

(ъгъла на ул. Здравец и ул. Латинка). Замяната се осъществява след предварителна уговорка на телефон 0888541305

Цената е: 14 лв.  

 

НОВО! НОВО! НОВО!

ДИСПЕНСЪР-ОХЛАДИТЕЛ ЗА НАЛИВНА БИРА. 

H. KOENIG

Машината е съвместима с всички 5 литрови парти кегове, включително и тези, които са под налягане, като Хайнекен. За кеговете без налягане, машината разполага със система за въглероден двуокис с патрони 16 гр. с резба. Можете да ги закупите от нас.

Освен това ние предлагаме нови празни, небрандирани, 5 литрови бурета за тези машини, които можете да пълните с бирата която харесвате. Изключително подходящ продукт за домашни пивовари, за да се насладите на сварената от вас бира. 

Моля за актуални цени и текущи промоции посетете „Онлайн каталог“

Ново…Ново…Ново 

Машина за газирана вода.

В комплекта: Машина за газирана вода, БутилкаСО2 425 гр. пълна, Бутилка за газираната вода. 

Моля за актуални цени и текущи промоции посетете „Онлайн каталог“

Универсалната ултравиолетова база е подходяща за всички видове пречистващи кани за вода. Ултравиолетовата светлина, с определени дължини на вълната (в определени спектри), унищожава 99,99% от познатите бактерии и микроби, като също така пречи за развитието на нови. Освен, че унищожава бактериите във водата, UV основата пречи на развитието на микроорганизми по пречистващия филтър при продължителна употреба.

Моля за актуални цени и текущи промоции посетете „Онлайн каталог“